Sajtószoba archívum - 2008. év

Éves rendes Közgyűlés a Vértesi Erőmű ZRt.-nél
A Magyar Villamos Művek ZRt. közvetlen irányítást biztosító befolyása alatt működő Vértesi Erőmű ZRt. 2008. április 15-én tartotta meg évi rendes Közgyűlését. A Közgyűlés megtárgyalta és elfogadta a Társaság Igazgatóságának a 2007. évi üzletpolitikai célkitűzések teljesítéséről, valamint a 2007. üzleti év lezárásáról szóló jelentését és döntött az elmúlt év gazdálkodásával kapcsolatos mérleg jóváhagyásáról.

2008.április 15.

Rendkívüli Közgyűlés a Vértesi Erőmű ZRt.-nél
A Magyar Villamos Művek Zrt., mint a Vértesi Erőmű ZRt. felett közvetlen irányítást biztosító befolyással rendelkező részvényes kezdeményezésére 2008. július 24-én rendkívüli Közgyűlést tartottak a Vért-nél.

2008.április 15.

UNIÓS KÉPVISELŐ A BÁNYÁBAN - Herczog Edit az Európai Parlament képviselője 2008. március 28-án látogatást tett a Vértesi Erőmű ZRt. Márkushegyi bányaüzemében.
Európának hosszú távon minden energiára szüksége van, ezért Magyarországnak erőműépítéssel, vagy a meglévők élettartam növelésével fel kell készülni, hogy a piacon ne kiszolgáltatott, hanem beszállító helyzetbe kerüljön - mondta Herczog Edit, az Európai Parlament szocialista képviselője a Vért Márkushegyi Bányaüzemében tett látogatása utáni sajtótájékoztatón. A politikus szerint Magyarország energiavagyonának kiaknázása érdekében szükséges lenne, hogy a Vértesi Erőmű Zrt. barnakőszén-bányája legalább 2020-ig működjön és megtartsa a munkahelyeket.

2008.április 02.

Oldalszám: 1